+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Mar-2006 15:39 Email | Share | | Bookmark
pukul 5 petang


actually gambar nie aku snap lupe nk tutup lampu .. so ade ler refleks cahaya lampu..hehhe.. tp bagus jugak .. sbb kat sini bile pukul 8 tak bes sbb kene gie keje pastu pukul 9 plak.. kalu cari org penting dlm sektor kerajaan sure tak jumpe sbb dier org gie minum pagi..hehehhe.. pastu pukul 3 plak (time mengantuk gile).. then pukul 4 plak entah aku pun tak tau.. tp org cina banyak tak suke nombor ini ma..
dlm kontekz nie anggap ler aku shoot time pukul 5 petang..hehehhe

note:
masa adalah sgt berguna... jam didinding menunjukan pukul 5 .. ngan ini secara am nya org yg bekerja akan rase gembira kerana sudah pukul 5. Lepas pukul 5 membawa 2 makna .. satu gembira kerana waktu kerja dah nk habiz.. manakala satu lagi.. rase tertekan kerana ade dateline dah terlepas.. 5 juga membawa maksud tersendiri dalam bola sepak.. Zinedine Zidane pun pakai no 5 dlm team real madrid, Carles Puyol untuk barca, Rio Ferdinand (Man U) pun jugak gune no same, Michael Essien (chealsea) pun samer jugak, Belozoglu Emre pemain newcastle pun terlibat dlm skandal no 5.. erm fikirkan perkaitan no 5 ngan pemain ini mahupun diri anda

koi nordin
xxxkoi@yahoo.com | koi@lasso.com.my
012.3845872

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com | http://black-white.fotopages.com


Friday, 17-Mar-2006 04:56 Email | Share | | Bookmark
senyum

di suatu senja
lihat tu ade org posing
ek bukan ker kite yg tgh posing nie..hehe


senyum seindah suria.. yang membawa makna. senyum lah dari hati.. dunia mu berseri..



koi nordin
xxxkoi@yahoo.com | koi@lasso.com.my
012.3845872

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com | http://black-white.fotopages.com | http://fmjohor.fotopages.com


more picture at http://rushdi.fotopages.com/


Thursday, 16-Mar-2006 01:43 Email | Share | | Bookmark
test shot

 
 
 


this shoot tak de ler cun sgt banding org lain nyer shoot...tp maybe aku suke sbb expersi muke yg cam bes... sbb tu aku suke..( tak pun sbb aku shoot.. nie kire kes syok sendiri ler nie .. hahhaha ) more picture to come..bile aku free petang nie skit


koi nordin
xxxkoi@yahoo.com | koi@lasso.com.my
012.3845872

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com | http://black-white.fotopages.com/


Monday, 13-Mar-2006 07:35 Email | Share | | Bookmark
buble-rain



"hujan yg turun bagaikan mutiara..!!" di sini kalu hujan tu turun macam mutiara sure ramai org jadi takut... maka mutiara akan tidak bernilai.. ia akan dibenci.. bayangkan kalu turun..pergh hancur kereta.. lekuk2.... sure mutiara jadi tak bernilai langsung..

gile noise gile... by using ISO 1600 sure gambar akan jadi macam gambar lamer... macam gambar titisan air yg aku tangkap

koi nordin
xxxkoi@yahoo.com | koi@lasso.com.my
012.3845872

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com | http://black-white.fotopages.com/


Wednesday, 8-Mar-2006 13:38 Email | Share | | Bookmark
futsal again

tahniah semua
 
 
View all 9 photos...

dan manusia dan bola

futsal adalah suatu permain yg dimainkn dalam gelanggang yg berpagar.. ia merupakan satu trend masa kini bagi org malaz nk basuh baju akibat kekotoran... kesan nya ia mengakibat sabun pencuci kene lebey publisiti untuk iklan mereka... berbalik pada tadi... futsal gemar dimainkan oley lelaki.. namun akibat pengaruh filem GOL dan GINCU .. kaum wanita , gadis, chickas pun main futsal. jugak.. kat sini aku lihat ade ler beberapa org yg cam ala2 fazura..(macam jer).. yg menariknya mereka nie main ganas gile.. teringin jugak nak join skali tp aku lain jantina..hehheh.. kalu join sure aku pun kene penyek.... erm.. aper lagi aku nk cerita nie... jap tak de idea plak.. nanti aku sambung

p/s : sgt sukar tangkap gambar futsal.... kalu sesaper ade shot gambar futsal... kasik link.. aku nk usha...cam ner skill gambar futsal..huhuh....aku nk belajar...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net