+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
koi merepek lagi

aku zaman mude


sometimes aku rase cam rugi plak...huhu...bile kita dah hampir dapat sesuatu kite tidak mahu pula memilikinya secara bersungguh sungguh..ahkirnya bile terlepas baru teras hehilangan nya..dan di situ keadaan jiwa tidak stabil berlaku..akibatnya rase hati yg iklas tidak wujud untuk sekiaan lama..entah ler bile peraaan tu akan wujud lagi.. nk salahkn org lain sukar jugak sbb kekadang kita tidak sedar bahawa kesalahan itu datang dr diri sendirik..hehe aper yg aku merepek nie...



Tuesday, 13-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
back to sc com

bagunan sc com utm
pandangan ruang legar
studi group
View all 15 photos...
dah hampir setahun aku tak g fakluti sc com nie..hehhe nie some pic fakutti sc com UTM
banyak telah berubah dari monitor besar ke monitor halus..awekz pun makin ramai tp yg cun aku tak sure ler plak.. lecture makin peramah..maybe sbb aku dah bukan student kot..sbb tu peramah kot..then intergarsi antara kaum makin banyak..heheh bagus ler cam tu..
gambar yg aku hasilkan kali nie banyak menumpukan pada gaya liputan.. suatu skill aku aku memula belajar pasal kamera...


kerjasama dlm pembelajaran komputer




skodeng jap



kempen keselamatan..hehhehe


Saturday, 3-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malaysia

 


Kekadang... walaupun kite kutuk buatan malaysia tp kita masih lagi memakai buatan malaysia..heheheh... maybe sbb terpaksa or sbb lain anyway Selamat "Menyambut Bulan Kemerdekaan..."

me : proud to be malaysian...


Friday, 2-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Another



entah aper kejadah nyer hari nie...last jadi cam nie


Thursday, 1-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Back

 


Bile jalan org slalu nk kaki lima yg lawa jer..kali nie bile aku try cube jln belakang plak cam ner pandangan umum..hehehe


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net