+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Mar-2007 01:29 Email | Share | | Bookmark
kerje

 


gambar yg aku tershot time dekat2 area kemaman .. nie bangunan kilang kot


Thursday, 8-Feb-2007 03:05 Email | Share | | Bookmark
malam yg bosan

tak de ape2 activity nk buat soo shot jer ler gambar nie.. dah lamer gile aku tak shot gambar .. so nie ler hasil kerje yg aku hanya mampu hasilkn....huuhuhuhuhu



dlm 2 3 minggu lagi aku akn try hasilkn picture2 yg lagi menawan.. biase ler bile skill dah lamer tak digunakan.. imlu tu akan hilang sedikit demi sedikit...


Wednesday, 7-Feb-2007 04:45 Email | Share | | Bookmark
KLCC

 


Wednesday, 18-Oct-2006 02:40 Email | Share | | Bookmark
dah lamer aku tak update



hehe aku dah lamer tak update.. sori tak de gambar aku nk shot.. nie ler keje aku dlm sebulan nie.. godek mac..
p/s : sejak aku gunakan mac aku jarang gune photoshop.. cz adobe tak stabil gile ngan mac with intel core duo..huuhuhuh so kene ler study software fireworks...


Monday, 21-Aug-2006 16:57 Email | Share | | Bookmark
me as model again..hehhe




kali nie I mengembara ke kelantan plak... kat suatu tempat chalet yg cam bes.. dan juga pantai yg sgt fotogenik dlm gambar.. and also kelantan tak de jerebu...ehhehe

pictures by: moqh and modfozi
p/s: hoho aku dah makin kurus sejak 2 3 bulan nie...
lagi satu ( jerebu or jelebu????)


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net