+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Aug-2006 04:56 Email | Share | | Bookmark


encik botak ini...

adalah OKU

Majulah Sukan Untuk Negara

Quote:
"human lagi... kali nie dr belakng..
ade pendapat mengatakan tak elok shot gambar dr belakang sbb nampak cam tak best sgt.. tp kalu dah terpaksa shot ade... betol tak.. better ade dr tak de langsung...
(aku tak dapat shot dr depan sbb ade pagar.. tak leh masuk tanpa kebenaran...)"


Monday, 31-Jul-2006 11:19 Email | Share | | Bookmark
basic

kali nie aku post gambar yg biasa .. dah ler blur plak tu..teruk betol...

so teka jgn tak teka....hehehhe



Tuesday, 25-Jul-2006 22:45 Email | Share | | Bookmark
aiman tak kisah


sebenarnya..aku pun tak tau nk letak aper tajuk for this picture...
last2 jadi aiman tak kisah... maklumler nie just gambar dlm gambar ( then ade kereta kancil)
so tu ler jadinyer aiman tak kisah walaupun tak de gambar gambar si aiman ( ngan kata lainnyer gambar budak comey)
sbb aku kata comey adalah time aku usha konsert AF 8 .. lawak aiman tak kisah versi mengigil..hehe..
alamak sekali lagi aku merepek

p/s aku tak tau kat maner titik shrap untuk gambar nie..hahah


Sunday, 23-Jul-2006 16:01 Email | Share | | Bookmark
and artwork


this gambar yg aku shot kat suatu lokasi dimalaysia


credit to boodakbaik for this shoot....
model : koi..hehhe


Wednesday, 19-Jul-2006 18:13 Email | Share | | Bookmark
shot



another shooting by me.. kali nie lagi best.. pinjam kamera pojie (canon 300d) ngan lens Bazuki (70-200mm) .. n hasilnyer seperti di atas.. opps gambar SN tergune lens 50mm (pojie nyer)

p/s: thanz to bazuki for tips n trick..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net