+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Jul-2006 17:44 Email | Share | | Bookmark
adobe



seminar yg mengajar aku tentang keaslian..hehhe.. to munzir tahniah kerana anda bertuah lagi.. sbb dapat cabutan bertuah lagi..


Tuesday, 11-Jul-2006 16:07 Email | Share | | Bookmark
pojie lagi



nie adalah gambar ojie lagi


Thursday, 29-Jun-2006 13:17 Email | Share | | Bookmark
ekspresi muka

 
 
 





ekspresi muka banyak memaikan peranan dalam setiap gambar.. sama ade ia membawa seri atau pun sebalik

gambar nie sy pinjam camera madfozi canon 300d n shot si suria(hehhe lupe plak namer sier) semasa TT ngan bebuddak fotographer yg lagi otai dr aku...


Sunday, 18-Jun-2006 20:25 Email | Share | | Bookmark
Efeck zaman lamer

 


ini adalah satu teknik.. yg jarang dicube.. maybe sbb tak best sgt pun...... tp sajer aku nk post gak.. sbb aku jarang buat..hhehehe


Saturday, 17-Jun-2006 15:53 Email | Share | | Bookmark
sempena WC 06



sebabkn aku dah lamer tak update jadi aku update ler satu gambar..heheh yg aku shot pakai kamera pojie..then shot kat TV..hehheheh


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net