+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-May-2006 08:37 Email | Share | | Bookmark
semi fish eye



nie lagi gambar dari lens pakcik CEPP


Friday, 19-May-2006 06:47 Email | Share | | Bookmark
misteri mata ikan



dah tak de stok gambar baru.. semalam aku pinjam jap kemera didi ngan pinjam lens separuh mata ikan.. last shot gambar skit.. pastu aku edit skit kasik misteri .. tp tak de misteri sgt pun..hehhe


Thursday, 11-May-2006 05:38 Email | Share | | Bookmark
B7W



bile tak se subjek muke sendirik lagi jadi mangsa.. poyo betol..hehhee.. nie kau snap sendirik... main bantai jer angle.. last crop gile tak hingat..heheh


Tuesday, 9-May-2006 09:15 Email | Share | | Bookmark
Mode bola jap



kali nie aku tak de gambar nk post lagi soo.. aku post bende nie.. sbb aku sokong England.. maybe sbb dier jajah tanah melayu sbb tu aku sokong England yg sombong gitu.. walupun ade banyk team lagi tp sbb pengaruh england terhadap bola amat mendalam dikalangan peminat bola tempatan.. Isunye sbb England dilanda masalah ketiadaan striker... jadi aku pun bubuh line-up yg aku persan cam bes... (rooney still injured and tak tau boley cukup masa tak untuk elok..while owen plak still not 100%.. probelly he will injured again during training before world cup).. so kepada peminat bola sila kasik komen ler..heheh.. nk kutuk england pun boley.. tp kasik tau ler team yg anda suke..


Monday, 8-May-2006 03:30 Email | Share | | Bookmark
hahha.. tak bende nk post

 


sebabkn aku tak de gambar nk shot jadi aku update jer gambar yg aku edit..hehehe


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net