+++ xxxkoi +++ Hasil Gambar K550i +++

By: koi nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-May-2006 01:44 Email | Share | | Bookmark
.

.


Monday, 24-Apr-2006 06:11 Email | Share | | Bookmark
tak perlu jadi otai untuk tangkap gambar

 




Tuesday, 18-Apr-2006 04:36 Email | Share | | Bookmark
Bintang senja

bintang
senja
merah


tambahan... kalu kekotoran... sure ia berada pada kedudukan yg samer. (tetap).. tp titik cahaya tu berubah ikut suka hati jer.. adakah ia bekaitan ngan Fizik dlm cahaya???


Sunday, 16-Apr-2006 09:40 Email | Share | | Bookmark
bile bosan...


design nie ciloz design lain.. biase ler.. bile dah bosan ler.... so malaz nk wat detail gile.. seperti biase speck besarnie interfrme balik kat dlm fotopages aku.. model kali nie aku shoot ade sorang yg biase yg tak terlibat dlm bidang modeling.. just simple guy.. with nothing special... just untuk paparkan ekesprisi muke bagi org biase.. slalu kite tengok model2 semua yg cun n handsome... nie lain plak..hehhe.... Pastu layout dier aku cam dah malaz... pastu cilox jer... nie bukan untuk dikomersilkan sbb tu tak kisah.. kire tak melanggar etika hak rekacipta... pastu me just buat tak de detail.. just macam sompoy jer..hehhe..


koi nordin
xxxkoi@yahoo.com | koi@lasso.com.my
012.3845872


Tuesday, 11-Apr-2006 10:08 Email | Share | | Bookmark
test print gambar

 
 
 
View all 9 photos...


kali nie I just wanna try yg something cam biase macam korang slalu buat .. iaitu print gambar.. then snap gambar yg telah diprint tu balik.. then nie ler hasilnyer.. menarik bukan,...(heheh perasan cam bes).. ngan mengunakan kamera didi nikon D50 ngan lens terbarunya 50 mm f1.8 tu ler hasilnyer terhadap gambar... (blur nie bukan edit di photoshop tp blur yg terhasil dr lens tu).. power bukan.. erm... aper lagi.. nk cakap nie.. alamak dah tetibe blank plak nk stori aper2..hehhehe

koi nordin
xxxkoi@yahoo.com | koi@lasso.com.my
012.3845872




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net